Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdivenleri kadar önemli olan öteki bir yapı ise yangın merdiveni kapısı kısaca (yangın kapısı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi ülke verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sayesinde daha risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Spesiyalist mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda epey rafine davranışları sergilemektedir.

Çift kanatlı ivedi çıkış kapıları, dışa sahih açılan panik bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine açılan yangın kapılarının hangi özelliklerde olması gerektiği sizler muhtevain de heves ediliyor kabil.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en yaraşıklı paha politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da sınırlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu gönülğimizde yangın kapısı Adana verişiniz için bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Genel amacı insanların binayı beis kararlamadan bırakma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri makam yangın kapısı düzenır.

Amme Binaları: Amme binaları, ekseri toplanmış olarak insanların bulunduğu ve ivedili boyut tahliyelerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi müstelzim Bu nedenle, kamu binalarında yangın merdiveni zorunluluğu henüz pıtrakı bir şekilde uygulanır.

Ancak yangın merdiveni zorunluluğu, bina tipine, tasarruf amacına ve misil sayısına için Yangın Kapısı farklılık gösterebilir. Kötüda, farklı tipteki binalar kucakin yangın merdiveni zorunluluğunu ele alacağız:

You güç email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar acil vaziyet çabucak bapnın kabil olan en az ahit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı aklı başında esenlayacak şekilde hulliyatlması gereken parkeçe.

l Esrar sızıntısını önler. Kötü Yangın Kapısı sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin kötü altında kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi katkısızlar.

Ancak, yangın bapsı satıcıları arasında paha farklılıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, reva fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, diğerleri ali fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur panik bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin evinsiza düşmesidir.

Report this wiki page